BonAppetito – Festival

Naast eten en drinken kunt u diverse activiteiten, workshops en demonstraties volgen. Bekijk het volledige programma. Daarnaast is er voldoende vertier.

AH Oude Dorp Silent disco

Vrijdagavond om 21.00 uur starten we met de grootste silent disco van de regio. Een silent disco is een concept waarbij u met draadloze koptelefoons mee kan luisteren met de dj. Het ziet er niet alleen heel komisch uit, het is ook nog eens mega leuk. Koopt u in de actieperiode een actieartikel bij AH Oude Dorp dan krijgt u een gratis toegangsbewijs voor deze enorme disco. Houdt de winkel of onze Facebook-pagina dus in de gaten.

Op vrijdagavond om 19.00 uur is er een heuse kindervariant. Kinderen dansen en zingen op bekende en onbekende (kinder)hits.

Op zaterdag en zondag kunt u ook mee dansen in de AH Oude Dorp Silent disco. Deze is dan alleen wat kleiner qua opzet, maar net zo leuk en ludiek. We starten op zaterdag 22 juni om 15.30 uur met de eerste AH Oude Dorp Silent disco. Daarna start deze elke 20 minuten (ongeveer).

Muziek

Al vier jaar vertrouwen wij op DJ Dorus en ook dit jaar is hij weer van de partij. Met een grote verzameling en bonte mix van vrolijke platen die veel funky, soul en jazz invloeden hebben, mixt en drumt Dorus de dag vol zodat altijd wel een deel van het lichaam gaat bewegen. Tijdens het draaien drumt hij op twee drumcomputers voor die extra impulsen waar jong en oud zich op kunnen vermaken.

© Copyright - BonAppetito