BonAppetito – Festival

Het eerste entertainment is vast gelegd, maar er komt nog veel meer, dus houdt deze pagina in de gaten.

DJ DORUS
Op vrijdag, zaterdag en zondag staat DJ Dorus weer achter de knoppen van de DJ booth. Met een grote verzameling en bonte mix van vrolijke platen die veel funky, soul en jazz invloeden hebben, mix en drumt hij de dag vol zodat er altijd wel een deel van het lichaam gaat bewegen. Een keer wat anders dan de commerciële huis-tuin-en-keuken muziek. Naast het draaien drumt hij op twee drumcomputers voor die extra impulsen waar jong en oud zich op kunnen vermaken. Website DJ DORUS.


SILENT DISCO
Een silent disco is een feest waarbij er alleen muziek te horen is via een koptelefoon. Geen harde muziek voor buitenstaanders, en toch een groot feest voor alle deelnemers. DJ Wessel staat tijdens de silent disco aan de knoppen en bezorgt u een klein feestje. Het concept is simpel; koptelefoon op en laat jezelf gaan in de muziek en ervaar een unieke manier van entertainment. De silent disco staat gepland op vrijdag 24 juni tussen 18.00 en 19.00 uur (kindervariant) en tussen 20.00 en 21.00 uur. Op zaterdag 25 juni draait DJ Wessel een silent disco tussen 16.00 en 17.00 uur (kindervariant), tussen 18.00 en 19.00 uur én tussen 21.00 en 22.00 uur. Op zondag 26 juni, de laatste dag van het festival, staat de silent disco gepland tussen 14.00 en 15.00 en tussen 16.30 en 17.30 uur.

Gouwe Ouwe
Een woonkamer die blauw staat van de rook, rondrijden zonder autogordel en gewoon de speeltuin in zonder toezicht: dingen die je vast herkent als je bent opgegroeid in de 80’s. Maar ook de tijd van discotheken en bijpassende dansmuziek. Tijdens het “gouwe ouwe-uurtje” draait DJ Wessel liedjes uit de eighties en nineties. Bekende nummers met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties (en nineties). Komt u een dansje wagen ? De “uurtjes” zijn gepland op vrijdag 24 juni vanaf 21.30 uur. Op zaterdag 25 juni om 19.30 en 22.30 uur. En op zondag om 16.00 uur en 18.00 uur (2 uur).

LIVE muziek
Op ons derde podium bieden we live acts aan. Drie bands die hun sporen wel hebben verdiend. En nu veel plezier beleven aan de festivals in binnen- en buitenland.

Op vrijdag 24 juni om 19.00 uur trapt Mo & The Stage Animals het muzikale live blok af. Deze band bestaat uit vijf muzikanten die hun sporen in de scene ruimschoots verdiend hebben. Zij spelen met hart en ziel en maken van elk optreden een waar feest! Rauwe blues wordt afgewisseld met stevige rock of een mooie gevoelige ballad. Door deze verschillende stijlen is het voor iedereen genieten. De krachtige, zuivere wat doorleefde rauwe zangstem van Mo typeert voor een groot gedeelte het geluid van de band. Het tweede blok staat rond 20.15 uur op de agenda. Website.

CoZy staat op zaterdag 25 juni op het podium. Cozy is een nieuwe 5 koppige band ontstaan uit een groep fanatieke jam muzikanten. Zoals de naam al doet vermoeden verzorgt Cozy in een gezellige sfeer de muzikale omlijsting. Met een mix van Rock, Pop, Soul, Funk en Ballads hebben ze een  repertoire dat op elk evenement toegespitst kan worden. De diverse try-outs bewijzen dat dit helemaal goed zit! CoZy start zaterdag rond 17.00 uur en speelt het tweede blok rond 18.30 uur.En, op zondag 26 juni staat de band LoL rond 15.00 uur op het programma. Zoals de naam al doet vermoeden, 5 muzikanten die enorm veel plezier beleven in samen gezellig muziek maken. Muzikanten die in verschillende bands al vele jaren onderweg zijn en een breed scala aan nummers op het reportoire hebben staan. Van pop tot Nederlandstalig, van jazz tot een beetje funk. Muzikanten uit het verleden en het heden zijn samengekomen in de band “LoL”. Ze spelen twee blokken van 45 minuten.

© Copyright - BonAppetito