BonAppetito – Festival

Wij zijn momenteel bezig met de agenda voor 2024. Later meer….

Pubquiz – 20.30 uur

Een Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van ongeveer 4 personen het tegen elkaar opnemen. Vragen, fragmenten en muziektunes op het gebied van  sport, aardrijkskunde, films, pop en algemene kennis. Dus trommel je familie, buren, collega’s of vrienden op en doe mee met de leukste, gezelligste en meest hilarische pubquiz (allertijden). Speel met of juist tegen elkaar! Kom 10 minuten voor aanvang naar de AH Oude Dorp-tent op het terrein om (gratis) mee te doen. 

Live muziek: HearSay – 18.00 + 20.00 uur

Zangeres Marcia en haar band (HenkJan, Erwin, Martin, Jeroen en Nick) spelen dit jaar voor de derde keer op BonAppetito Houten. Het is altijd een groot succes! GoHearSay is een goede coverband met een breed scala aan muziek en de stem van Marcia is fenomenaal. HearSay speelt om 18.00 uur en rond 20.00 uur. Bekijk de muziek op Facebook.

Muziek: DJ Dorus – vanaf 17.00 uur

Naast live muziek staat op vrijdag, zaterdag en zondag DJ Dorus lekker zijn plaatjes te draaien. Met een grote verzameling en bonte mix van vrolijke platen die veel funky, soul en jazz invloeden hebben, mixt hij de dag vol zodat er altijd wel een deel van het lichaam gaat bewegen. Naast het draaien drumt hij op twee drumcomputers voor die extra impulsen waar jong en oud zich op kunnen vermaken.

Bedrijven pubquiz – 17.30 uur

Speciaal voor bedrijven uit de regio Houten organiseren wij een leuke, gezellige en hilarische pubquiz. U bent rond 17.15 uur welkom op ons festivalterrein waar we om 17.30 uur starten met de quiz. In teams van 4 (of 5) gaat u dan de strijd aan. Tegen andere bedrijven. De pubquiz duurt ongeveer 75 minuten. Daarna heeft u nog tijd om de anderen te laten weten dat u de winnaar bent. Nog meedoen ? Kom lekker naar de AH Oude Dorp tent op het festivalterrein.

© Copyright - BonAppetito