BonAppetito – Festival

Wij zijn momenteel bezig met de agenda voor 2024. De vrijdag is rond. Nu nog de zaterdag en zondag.

FOOD ball QUIZ – 19.00 uur

Als voorbereiding op de EK-wedstrijd Nederland – Frankrijk (21.00 uur) organiseren wij een heuse FOOD-ball QUIZ. Tijdens de quiz krijg je vijftig vragen over food (eten) en voetbal. Denk jij dat je veel over clubs, regels en voetballers weet? Dat je daarnaast goed bent in het ruiken en proeven van eten en ook nog beschikt over een brede algemene kennis. Doe dan mee! Aanmelden kan hier.

DJ Marcel – vanaf 18.30 uur

Speciaal voor het voetbal gaan we er vanavond een feestje van maken en dan heeft u aan DJ Marcel een goede. Hij zingt elk nummer feilloos mee (geen zorgen, meestal niet door de microfoon) en als de sfeer er eenmaal in zit gaat hij zelf ook helemaal uit zijn dak. Door het tomeloze enthousiasme van DJ Marcel kunt u ook niet meer stil blijven staan, en het kan dan ook niets anders dan een gezellige avond worden. 

Groot scherm: Nederland – Frankrijk – 21.00 uur

Wij zijn er weer bij en dat is primaaa, viva Hollandia. De 2de wedstrijd van het Nederlands elftal tijdens het EK in Duitsland staat op 21 juni op de agenda. Zij spelen dan tegen Frankrijk, de favoriet van het toernooi. Dan kan een groot scherm niet ontbreken. Doe je oranje shirt aan, een hoed op en neem een vlaggetje mee. Drankjes en versnaperingen voldoende op het terrein.

© Copyright - BonAppetito