BonAppetito – Festival

Vanwege corona is het activiteitenprogramma beperkt. Alle workshops, demonstraties en proeverijen zijn geannuleerd. Voor kinderen hebben we een leuke speurtocht opgezet. Een deelname-formulier kunt u gratis afhalen bij een van de drie barren op het terrein. Daarnaast kunt u op het strandje van de plas een kano huren van Kanoverhuur Utrecht.

Ons muziekaanbod is wel groot en gevarieerd.

Vrijdag – CHICKADEE – vanaf 19.00 uur
Een vleugje country, een snufje pop en een grote toef gitaren. Dat is CHICKADEE! Country, pop, folk, singer-songwriter, americana; zomaar wat genres die CHICKADEE van huis uit mee hebben gekregen. Hun grote voorbeelden? Dat zijn Dolly Parton, Ilse deLange, KT Tunstall, Miss Montreal, Norah Jones en Brandi Carlile. Hun muziek is dan ook niet te missen in het repertoire van CHICKADEE. Met mooie meerstemmige zang en het vermogen je mee te nemen in hun verhaal pakt CHICKADEE je helemaal in!

Zaterdag – 2FEELGOOD – vanaf 17.00 uur
Allround zangeres Marian verzorgt met haar aangename warme stem de leadzang en af en toe speelt ze een nummer gitaar mee.  Professioneel toetsenist John neemt op geweldige manier de gehele muzikale omlijsting en backing vocals voor zijn rekening. Dit muzikale duo speelt sfeervolle muziek, passend bij elke gelegenheden. Het repertoire bestaat uit prettig in het gehoor liggende, bekende pop- en easy listening nummers.

© Copyright - BonAppetito