Op vrijdag 21 juni om 19.00 uur organiseren wij een heuse FOOD-ball QUIZ. Als voorbereiding op de EK-wedstrijd Nederland – Frankrijk (21.00 uur). Tijdens de quiz krijg je vijftig vragen over food (eten) en voetbal. Denk jij dat je veel over clubs, regels en voetballers weet? Dat je daarnaast goed bent in het ruiken en proeven van eten en ook nog beschikt over een brede algemene kennis. Dan moet je gewoon mee doen met de BonAppetito FOOD-ball QUIZ!

Ik Hou Van Voetbal Quiz & Foto in Volendams kostuum | Uitjes Volendam

De FOOD-ball QUIZ begint om 19.00 uur op het Manifestatieterrein van de Imkersplas. Wij spelen de quiz in teams van maximaal vijf personen, via Menti.com. Op het terrein krijg je een toegangscode (telefoon nodig) om deel te nemen aan onze unieke quiz.

Quiz | Waarom deelde Zidane in WK-finale van 2006 een kopstoot uit aan Materazzi? | Buitenlands voetbal | destentor.nl

Meedoen kost € 10,- per persoon. Naast de quiz, krijg je diverse “dingen” te proeven. Daarnaast zit je poll position voor het scherm om de wedstrijd Nederland – Frankrijk te kijken.

Wil je dat ook je drankjes geregeld zijn, dat kan. Voor € 15,- extra, zijn er vijf drankjes inbegrepen. Alles op factuur ? Uitgebreid eetpakket ? Stuur even een emailtje naar karen@bonappetitohouten.nl.

Aanmelden kan hier:

FOOD-ball QUIZ

Naam
Prijs: € 10,00
Prijs: € 15,00