Op vrijdag 9 april organiseren wij, voor de tweede keer dit jaar, de BonAppetito Houten Food Quiz. Een heuse quiz over food en alles wat daarmee te maken heeft. Weet jij alles over eten, drinken en aanverwante producten? Doe dan nu mee en win geweldige prijzen!

Tijdens de BonAppetito Houten Food Quiz moet je eten, drinken, ruiken en proeven. Het is het vraag-en-antwoord-spel voor smulpapen en Bourgondiërs. Wat is er nu leuker dan gezellig te quizzen en culinair te genieten?

Meedoen kan voor € 25,- per koppel. Op vrijdag 9 april kun je jouw box met alle proeverijen, drankjes, hapjes en benodigdheden ophalen bij: Bij ons in de keuken (Het Rond), Peter Ultee (Castellum) of Marco Oste (Oude Dorp). In het uiterste geval bezorgen wij de box. Niet-Houtenaren kunnen de box op vrijdag 9 april ophalen op de Peppelkade 48.

We beginnen exact om 21.00 uur met 75 vragen. Dit keer in Zoom met het geluid uit. Niet getreurd, na elke 25 vragen is er een kleine pauze waar je met vrienden of bekenden in een break-out room kunt kletsen. Voor de quiz heb je een computer met internet nodig, een zoom-account en een mobiele telefoon met Menti.com erop. Dit staat ook in de beschrijving die je in de box vindt.

Aanmelden kan online NIET meer. Bel 06-8101 7576 om te informeren of er nog boxen over zijn.

Welk kruid ziet u hier ?