BonAppetito – Food

Food & Festival BonAppetito vindt plaats op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 september 2020. In het Imkerspark in Houten (onder Utrecht) presenteren tientallen foodtrucks hun lekkerste gerechten. Puur, verrassend en gevarieerd, geïnspireerd door regionale paradepaardjes, verre streken en Wereldse ontdekkingen. Een tiental marktkramen verkopen de mooiste, hipste en leukste waren. Vanwege corona vervallen alle workshops, demonstraties en activiteit.

Foodtrucks

Tijdens BonAppetito bekleden achttien foodtrucks (mobiele keukens) het terrein. De chefs bereiden in deze foodtrucks diverse gerechten met bijvoorbeeld een Oosters of Italiaans karakter, waarvan u voor een klein bedrag per gerecht kunt genieten. Wij zijn er van overtuigd dat we een ruim, verrassend en leuk aanbod hebben neer gezet.  Bekijk de deelnemende foodtrucks.

Op de markt

Op BonAppetito presenteren een tiental exposanten zich op basis van specialisme en wetenswaardigheden op het gebied van eten, drinken en de daarbij behorende ingrediënten. Wilt u meer weten over verrukkelijke delicatessen, keukengerei of dat bijzondere drankje? De exposanten vertellen u graag meer over hun specialisme en producten. Daarnaast is het mogelijk om uw favoriete producten te kopen, om zo thuis ook een delicatesse op tafel te zetten.

Proeverijen en workshops

Vanwege corona zijn alle proeverijen en workshops komen te vervallen. Neemt niet weg dat we een leuk en gezellig food & festival neer zetten. Kom vooral even langs. Bang voor de drukte ? Kom lekker vroeg dan zijn er nog niet zoveel mensen.

© Copyright - BonAppetito