BonAppetito – Silent disco

Midden op het food & festival terrein staat een leuke blauw witte muziekkiosk. Daar kunt u terecht voor de AH Oude Dorp Silent disco. Een silent disco is een concept waarbij u met draadloze koptelefoons mee kan luisteren (en dansen) met de dj. Het ziet er niet alleen heel komisch uit, het is ook nog eens mega leuk. Op zaterdag en zondag hebben we diverse rondes specifiek voor (kleine) kinderen. Ter plekke hangt een programma voor de leeftijden.

Op vrijdag 21 juni hebben we de grootste silent disco van de regio Houten. Om 19.00 uur is er een kindervariant. Deze silent disco duurt een uur. Koopt u in de actieperiode (vanaf 1 juni) een actieartikel bij AH Oude Dorp dan krijgt u een gratis toegangsbewijs voor deze enorme disco. Houdt de winkel of Facebook dus in de gaten. Geen actie-artikel voor vrijdag dan kunt u ook hier een kaartje kopen.

De entree van de AH Oude Dorp Silent disco op vrijdag 21 juni bedraagt € 5,50 per persoon (2 muntjes – 60  minuten). U kunt voor zaterdag en zondag alleen ter plaatse een entreekaartje kopen (1 muntje – 20 minuten).

De Silent disco is mede mogelijk gemaakt door AH Oude Dorp

© Copyright - BonAppetito