BonAppetito – Kinderparadijs

Tijdens BonAppetito zal het kinderprogramma verzorgd worden door Kids Lodge. Voor kinderen tot vier jaar is er een waar kinderparadijs met knutseltafels, een heuse ballenbak en een springkussen. Er zijn fietsjes en andere attributen om mee te spelen en de pedagogisch medewerkers van Kids Lodge geven peuterdans.

De kinderen krijgen een polsbandje met hun naam en uw telefoonnummer om. U kunt dan met een rustig gevoel over het festivalterrein lopen en wordt gebeld als uw kind uitgespeeld is. Het Kids Lodge Speelparadijs is open van 14.00 uur tot 19.00 uur.

Wij vragen voor het kinderparadijs een vergoeding van 4 muntjes. Uw kind kan dan tussen 14.00 en 19.00 uur komen spelen (in en uit lopen). Een kortere periode spelen is ook mogelijk. Raadpleeg de Kids Lodge balie op ons festivalterrein voor de mogelijkheden.

Daarnaast kunt u uw kind aanmelden voor de Kookschool of de sportieve activiteiten.

Kids Lodge biedt dagopvang, voor- en naschoolse opvang, vakantieopvang en verrassende activiteiten voor kinderen (feestjes) en ouders (fittrainingen). Kids Lodge probeert alles uit kinderen te halen en ouders te ontlasten. Zo zijn er verschillende sportieve en creatieve workshops, zijn er zwemlessen in ons eigen zwembad, kunnen kinderen en tieners huiswerkbegeleiding krijgen van onze professionele docenten en kan er zelfs een avondmaaltijd genuttigd worden. Met een gepassioneerd team staan wij klaar om samen met de kinderen van elke dag een feestje te maken!

Reserveer nu het Kinderparadijs!

© Copyright - BonAppetito