BonAppetito – Kids Sportief

Voor de sportieve kinderen bieden we diverse workshop aan: kangoo jump, bumpballen, boogschieten en de mogelijkheid om kano te varen in de Imkersplas.

Kangoo jump is hot momenteel en makkelijk te leren. Het bovenste deel van de schoen heeft veel weg van een ski- of skeelerschoen en is gemaakt van een stevige kunststof buitenkant met daarin een zachte binnenschoen. Onder de schoen bevinden zich een tweetal schelpen beide van een harde kunststof soort. Deze vormt samen met een rubberen veer het rebound(veer)systeem van de schoen. Uw kind(eren) leren in ongeveer vijftien minuten goed op de kangoo schoen te staan, daarna kan het “jumpen” beginnen. Deze workshop duurt 30 minuten en kost € 2,75. U kunt online reserveren of uw kind aanmelden bij de inschrijfbalie van Kids Lodge op het terrein.

Uw kinderen kunnen ook mee doen aan een workshop bumpballen, waarbij ze plaatsnemen in een grote opblaasbare bal. Nadat iedereen de techniek van het omvallen en opstaan doorheeft, is het de hoogste tijd voor een wedstrijdje! Botsen, omvallen, tikken en natuurlijk een potje voetbal tot slot maakt het een ideale workshop! Deze workshop is voor kinderen van 7 jaar en ouder en kost € 5,50.

Na uitleg van onze instructeur over veiligheid en de techniek van het boogschieten, gaan de kinderen zelf aan de slag. Tijdens deze workshop worden er verschillende activiteiten uitgevoerd die in het teken staan van het stoere boogschieten. Hierbij werken we met speciale kinderpijlen! Deze workshop is voor kinderen van 7 jaar en ouder en duurt 45 minuten. De kosten bedragen € 5,50 per kind.

Voor de voetbalfanaten in ons midden is er om 16.00 uur een heuse schietwedstrijd. Tussen 16:00 en 17:00 uur kan je bij ons laten zien hoe hard je die bal in het goal kan schieten! Per muntje krijg je 3 schietkansen. Diegene met de hardste trap krijgt om 17:00 een vette prijs! Deze workshop is voor kinderen van alle leeftijden!

Bekijk het hele programma hier.

De kaartjes zijn beperkt. U kunt vooraf reserveren, zodat u verzekerd bent van een plek en zo teleurstellingen aan de deur voorkomt. Reserveren kan hier.

Kids Lodge biedt dagopvang, voor- en naschoolse opvang, vakantieopvang en verrassende activiteiten voor kinderen (feestjes) en ouders (fittrainingen). Kids Lodge probeert alles uit kinderen te halen en ouders te ontlasten. Zo zijn er verschillende sportieve en creatieve workshops, zijn er zwemlessen in ons eigen zwembad, kunnen kinderen en tieners huiswerkbegeleiding krijgen van onze professionele docenten en kan er zelfs een avondmaaltijd genuttigd worden. Met een gepassioneerd team staan wij klaar om samen met de kinderen van elke dag een feestje te maken!

Reserveer nu de Kids Sportief activiteiten!

© Copyright - BonAppetito