BonAppetito – Kids Sportief

Voor de sportieve kinderen bieden we diverse workshop aan: kangoo jump, sumo worstelen, boogschieten en de mogelijkheid om kano te varen in de Imkersplas.

Kangoo jump is hot momenteel en makkelijk te leren. Het bovenste deel van de schoen heeft veel weg van een ski- of skeelerschoen en is gemaakt van een stevige kunststof buitenkant met daarin een zachte binnenschoen. Onder de schoen bevinden zich een tweetal schelpen beide van een harde kunststof soort. Deze vormt samen met een rubberen veer het rebound(veer)systeem van de schoen. Uw kind(eren) leren in ongeveer vijftien minuten goed op de kangoo schoen te staan, daarna kan het “jumpen” beginnen. Deze workshop duurt 45 minuten en kost € 2,50. U kunt online reserveren of uw kind aanmelden bij de inschrijfbalie van Kids Lodge op het terrein.

Bij het sumo worstelen krijg je een “echt” pak aan en voel je je een echte sumoworstelaar. Het is de bedoeling om je tegenstander uit de ring te krijgen. Krijg je dit voor elkaar of krijg je je tegenstander op de grond dan krijg je 1 punt. De eerste met 5 punten heeft het spel gewonnen. U hoeft het sumoworstelen niet te reserveren. Bij de inschrijfbalie van Kids Lodge kunt u zich aanmelden. De kosten zijn € 2.50 per persoon.

Daarnaast liggen er kano’s van kanoverhuur Utrecht in de Imkersplas. Net buiten het festivalterrein kunt u opstappen en een ronde kanoën (60 minuten). De kosten hiervoor bedragen € 5,- per persoon. Een rondje op de plas is ook mogelijk. Hiervoor betaalt u € 2,50 per persoon (30 minuten). Waterdichte tassen en zwemvesten zijn aanwezig. Het kanoën is niet vooraf te reserveren, loop ter plaatse naar de plas voor beschikbare kano’s.

Bekijk het hele programma hier.

De kaartjes zijn beperkt. U kunt vooraf reserveren, zodat u verzekerd bent van een plek en zo teleurstellingen aan de deur voorkomt. Reserveren kan hier.

Kids Lodge biedt dagopvang, voor- en naschoolse opvang, vakantieopvang en verrassende activiteiten voor kinderen (feestjes) en ouders (fittrainingen). Kids Lodge probeert alles uit kinderen te halen en ouders te ontlasten. Zo zijn er verschillende sportieve en creatieve workshops, zijn er zwemlessen in ons eigen zwembad, kunnen kinderen en tieners huiswerkbegeleiding krijgen van onze professionele docenten en kan er zelfs een avondmaaltijd genuttigd worden. Met een gepassioneerd team staan wij klaar om samen met de kinderen van elke dag een feestje te maken!

Reserveer nu de Kids Sportief activiteiten!

© Copyright - BonAppetito