BonAppetito – Zakelijk


Voor ondernemers, directeuren en managers uit Houten en omgeving bieden wij op vrijdag 21 juni twee opties:

1. BonAppetito – Borrel
Op vrijdag 21 juni start om 17.00 uur de BonAppetito Borrel. Bent u ondernemer, directeur of manager en geïnteresseerd om uw netwerk uit te bouwen, dan bent u vanaf 17.00 uur van harte welkom bij de bar van het Proeflokaal. Tot 18.30 uur verbinden wij lokale en regionale ondernemers met elkaar. Aanmelden kunt u hiernaast doen. Na 18.30 uur bent u vrij om het terrein op eigen gelegenheid te verkennen, of aan te sluiten bij BonAppetito Compleet.

2. BonAppetito – Compleet
Om 19.00 uur starten wij met BonAppetito – Compleet waarbij u, als ondernemer, directeur of manager, diverse activiteiten op het gebied van eten en drinken volgt. Naast alle leuke en gezellige activiteiten schuift u aan bij de deelnemende restaurants en foodtrucks. Elke ronde (45 minuten) ontmoet u nieuwe mensen waardoor u uw netwerk optimaal kunt uitbreiden.

De kosten
Voor de borrel tussen 17.00 en 18.30 uur is voor onze rekening. Voor BonAppetito Zakelijk betaalt u een bedrag van € 49,- per persoon (excl. BTW).  Voor dit bedrag ontvangt u een complete avond met eten, drankjes (wijn, bier of frisdranken), twee workshops, veel vertier en nieuwe contacten. Het programma duurt tot ongeveer 22.00 uur, waarna u vrij bent om lekker verder te borrelen. Inschrijven kan hiernaast.

Daarnaast is het mogelijk om BonAppetito – Zakelijk in te zetten als personeelsuitje of relatie-event. Het netwerken is hier niet het centrale uitgangspunt, maar de gezelligheid of klantenbinding des te meer. Dit kan op vrijdag tijdens BonAppetito – compleet, maar ook op zaterdag of zondag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmeldformulier Zakelijk

© Copyright - BonAppetito