BonAppetito – Zakelijk


Voor ondernemers, directeuren en managers uit Houten en omgeving bieden wij op vrijdag 8 juni twee opties:

1. BonAppetito – Borrel
Op vrijdag 8 juni start om 17.00 uur de BonAppetito Borrel. Bent u ondernemer, directeur of manager en geïnteresseerd om uw netwerk uit te bouwen, dan bent u vanaf 17.00 uur van harte welkom bij de bar van het Proeflokaal. Het eerste drankje is van ons, daarna kunt u uw drankjes zelf afrekenen. Wilt u vooraf muntjes kopen (op factuur), dan kunt u ons mailen op karen@utrecht4business.nl. Aanmelden is handig (inschrijfformulier), maar niet noodzakelijk. Eventuele updates of wijzigingen ontvangt u dan ook niet.

2. BonAppetito – Compleet
Om 19.00 uur starten wij met BonAppetito – Compleet. Tijdens BonAppetito – Compleet volgt u, als ondernemer, directeur of manager diverse activiteiten op het gebied van eten en drinken. Naast alle leuke en gezellige activiteiten schuift u natuurlijk bij de deelnemende restaurants aan voor de heerlijkste gerechten. Elke ronde (45 minuten) ontmoet u nieuwe mensen waardoor u uw netwerk optimaal kunt uitbreiden.

De kosten
Voor de borrel betaalt u uw eigen drankjes. Voor BonAppetito Zakelijk betaalt u een bedrag van € 49,- per persoon (excl. BTW).  Voor dit bedrag ontvangt u een complete avond met eten, drankjes (wijn, bier of frisdranken), twee workshops, veel vertier en nieuwe contacten. Het programma duurt tot ongeveer 22.00 uur, waarna u vrij bent om lekker verder te borrelen. Inschrijven kan hiernaast.

Daarnaast is het mogelijk om BonAppetito – Zakelijk in te zetten als personeelsuitje of relatie-event. Het netwerken is hier niet het centrale uitgangspunt, maar de gezelligheid of klantenbinding des te meer. Dit kan op vrijdag tijdens BonAppetito – compleet, maar ook op zaterdag of zondag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmeldformulier Zakelijk

© Copyright - BonAppetito